Nu har ICON hotell öppnat

Nu har ICON hotell öppnat

Äntligen slår nu dörrarna upp för Växjös senaste hotell. 20 fullutrustade lägenheter för dig som behöver bo borta, men vill känna dig som hemma.

Här har du lyxen av att bo på hotell med gym, SPA och lobby, men samtidigt har du ett eget kök och kan rå om dig själv.

Med inspiration från hotell runtom i världen detta long-stay koncept med hotell-lägenheter tagits fram. Lägenheterna är som resten av huset helt nybyggda, modernt och mysigt inredda och håller hög standard.

20 lägenheter i varierande storlek från ettor på 30 kvadratmeter till tvåor på upp till 55 kvadratmeter står nu klara för inflytt. De är fullt möblerade och välutrustade för att göra det bekvämt att bo  under en längre tid, från ett par veckor upp till fyra månader. Detta ska ses i första hand som ett hotell med företagslägenheter, men även privatpersoner i behov av ett bekvämt boende en tid är hjärtligt välkommen!

– Det är fantastiskt roligt att ytterligare en pusselbit i vårt utbud är på plats, säger Helena Collin, vd för Care of Icons som driftar all service i ICON Växjö.
– Vi hoppas att detta kommer att vara ett bra komplement i Växjö när staden och regionen växer i denna takt, fortsätter hon.

Läs gärna mer om ICON hotell på bokningssidan.