Från världen och hem igen

Från världen och hem igen

Vi valde att namnge byggnaden ICON då den kommer att växa fram som en ikon, inte bara för Växjös nya stadsdel och staden i stort, utan även för hela regionen.

Arenastaden är Växjös mest expansiva stadsdel. Här har man byggt arenorna och framgångarna. När det nu är dags att bygga staden står ICON där, som hjärta i denna expansion. Det blir en byggnad som sticker ut och är en förebild, en ikon helt enkelt. Vår önskan är att alla Växjöbor ska kunna känna stolthet över ICON.

Vi har hämtat inspiration från världens alla hörn och tagit med det bästa hem till Växjö. Att namnet stavas med C istället för K är för att anspela på det internationella som har inspirerat under hela framtagandet av ICON.

För att förstärka den internationella känslan utrustas ICON med servicefunktioner av världsklass. Detta är något som ofta är vanligt i större städer men också en stark internationell trend. Det blir en form av ”all-inklusive”-boende som finns tillgängligt för de som bor och verkar i huset. Man väljer själv om man vill nyttja dessa funktioner, men möjligheterna finns.