Framtidens företag
sitter i Icon

Se lediga kontor

Stora delar av ICON Växjö är nu klara och vi är glada att kunna visa upp lokalerna och byggnaden för just ditt företag. Vi jobbar just nu med färdigställandet av de sista ytorna i fastigheten och kan därför erbjuda inflyttning från våren 2019. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte och visning. Tillsammans tittar vi på hur vi kan utforma din nästa arbetsplats!

Gabriel Schön

Gabriel Schön

0738 - 48 00 19

gabriel.schon@app-properties.se

Henrik Swahn

Henrik Swahn

0723 - 20 89 02

henrik.swahn@app-properties.se

En unik och attraktiv arbetsplats

Det finns fortfarande kontorsyta kvar i Växjös modernaste byggnad. Det är här framtidens företag sitter och idéer skapas. Förutom en unik och toppmodern arbetsmiljö får du och dina kollegor tillgång till ICONs hela serviceutbud. Ta chansen – boosta ditt varumärke och bli en attraktiv arbetsgivare och samarbetspartner.

Jobbar du för ett bolag med färre än 8 anställda? Kolla in på BYN Växjö (länk) där det erbjuds kreativa och flexibla arbetsplatser.

Lediga kontor

I Södra tornet och i byggnaden som ansluter mot Vida arena finns ledig kontorsyta på plan 4 och 17. De lediga kontorsytorna sträcker sig mellan 150-600 kvadratmeter. Här kan du utforma ditt nästa kontor precis som det passar din verksamhet. Inflyttning från maj 2019.

Kontor plan 4

Med utsikt över Helgasjön och den småländska naturen kan ert företag skapa en modern och flexibel arbetsplats. I kontorslokalerna på våning 4 finner ni ett kontor anpassat efter era behov och drömmar. Vårt mindre kontorsalternativ på 146 kvm rymmer ungefär 10-14 medarbetare.


Kontor plan 17

På våning 17 får man en milsvid utsikt i alla väderstreck. Här har ert företag möjlighet att skapa en spektakulär arbetsplats med stora öppna ytor och härliga ljusinsläpp. Genom att jobba modernt och effektivt får ni ut det maximala av ert kontor. Vårt större kontorsalternativ på 594 kvm rymmer ungefär 45-55 medarbetare.

Några av dina framtida grannar

CO-WORKING SPACE

I entréplan, med en egen ingång från lobbyn, finns vårt co-working space. Här sitter företag som tror på nätverkande, kunskapsutbyte och lärande i en kreativ miljö. Totalt finns 2 000 kvm yta som fördelas på arbetsplatser, eventytor och mötesrum.

Mycket mer än en arbetsplats

Dagligen kommer ungefär 2 000 människor att röra sig i ICON. På väg till sitt hem, sin arbetsplats eller som gäst. För dig som arbetar här blir vardagen så mycket enklare. ICON blir en plats där du kan träna, äta lunch på någon av restaurangerna, ta en fika i trädgården eller hänga med kollegorna på after work i skybaren. Smidigare kan det knappast bli.

Close