Framtidens företag
sitter i Icon

Se lediga kontor

Kontakta oss för en visning, eller om du vill veta mer om hur vi kan utforma din nästa arbetsplats. Genom smart planering går det ofta att minska den totala kontorsytan och utnyttja husets gemensamma funktioner. Det blir ofta inte så dyrt som du tror. Låt oss titta på ett förslag – det kostar inget!

Linnea Öman

Linnea Öman

0702 - 70 74 56

linnea.oman@app-properties.se

Henrik Swahn

Henrik Swahn

0723 - 20 89 02

henrik.swahn@app-properties.se

En unik och attraktiv arbetsplats

Det finns fortfarande kontorsyta kvar i Växjös modernaste byggnad. Det är här framtidens företag sitter och idéer skapas. Förutom en unik och toppmodern arbetsmiljö får du och dina kollegor tillgång till ICONs hela serviceutbud. Ta chansen – boosta ditt varumärke och bli en attraktiv arbetsgivare och samarbetspartner.

Lediga kontor

I Södra tornet och i byggnaden som ansluter mot Vida arena finns ledig kontorsyta på plan 4 och 17. De lediga kontorsytorna sträcker sig mellan 200-600 kvadratmeter. Här kan du utforma ditt nästa kontor precis som det passar din verksamhet. Beräknad inflyttning hösten 2018-våren 2019.

Exempel på planlösning - mindre kontor

Med utsikt över Helgasjön och den småländska naturen kan ert företag skapa en modern och flexibel arbetsplats. Här kan ni anpassa ert kontor efter era behov och drömmar. Idag sitter många företag på stora ineffektiva ytor, i ICON får ni en effektivare lösning med plats för 15 personer på 200 kvm.

Prisexempel: ca 2 750 kr per medarbetare och månad

Exempel på planlösning - större kontor

På våning 17 får man en milsvid utsikt i alla väderstreck. Här har ert företag möjlighet att skapa en spektakulär arbetsplats med stora öppna ytor och härliga ljusinsläpp. Genom att jobba modernt och effektivt får ni ut det maximala av ert kontor. Vårt större kontorsalternativ på 590 kvm rymmer ungefär 50 medarbetare.

Prisexempel: ca 2 450 kr per medarbetare och månad

Några av dina framtida grannar

CO-WORKING SPACE

I entréplan, med en egen ingång från lobbyn, finns vårt co-working space. Här sitter företag som tror på nätverkande, kunskapsutbyte och lärande i en kreativ miljö. Totalt finns 2 000 kvm yta som fördelas på arbetsplatser, eventytor och mötesrum.

Mycket mer än en arbetsplats

Dagligen kommer ungefär 2 000 människor att röra sig i ICON. På väg till sitt hem, sin arbetsplats eller som gäst. För dig som arbetar här blir vardagen så mycket enklare. ICON blir en plats där du kan träna, äta lunch på någon av restaurangerna, ta en fika i trädgården eller hänga med kollegorna på after work i skybaren. Smidigare kan det knappast bli.

Close