Ny nivå på begreppet service

Ny nivå på begreppet service

Är det möjligt? Är det görbart? Så kanske många uppfattar ICON. Men javisst, svaret är självklart ja. Här ser vi till att våra boende och gäster får njuta av det goda livet.

Att bo i ICON är en upplevelse som man inte varit med om i Växjö tidigare. Det blir helt nya nivåer av begreppet service. Här har bekvämlighet och trygghet i boendet varit centrala i planerandet av fastigheten.

Bland faciliteterna som byggs märks inte minst gym och pool inomhus, där även ett spa ingår. Äldre personer kan använda spaets funktionalitet för att vårda sin kropp, medan yngre kanske ser bastun och bubbelpoolen mer som ett socialt inslag i sitt boende.

Den gröna innergården är tänkt att vara en naturlig samlingsplats utomhus. Ett perfekt ställe att sitta och läsa en bok. Eller att leka med barn och barnbarn. Eller kanske rent av, att motionera i utegymmet.

Naturligtvis har vi, tack vare ICONs hotellverksamhet, alla de service- och tjänstefunktioner som ett modernt och högklassigt hotell ska rymma. Det finns restauranger och barer, det finns tilläggstjänster. Inte bara för hotellgästerna, utan även för såväl våra boende som kontor.

En annan unik sak med ICON är det inbyggda kylsystemet. Detta har vi inte heller sett i Växjö tidigare, men vi vet vilken bra funktion detta fyller under varmare dagar.