63 meter upp i det blå

63 meter upp i det blå

Nu är det inte långt kvar tills ICON Växjö står helt färdigt i Arenastaden. I väntan på att de sista detaljerna ska färdigställas, tog Linnea Öman på APP Properties en tur upp till byggnadens 19:e våning. 

Vi är många som ivrigt längtar efter att få besöka och uppleva skybaren på våning 19 i ICON. Tills vår nya byggnad står klar i höst så vill jag ge er alla en chans att få uppleva Växjö från 63 meters höjd, med mina egna ord.

Genom ICON:s hiss transporteras jag 63 meter över Växjö:s mark och för varje meter som jag färdas så blir miljön omkring mig som små pusselbitar. Snart är träden minimala och byggnaderna som skymmer horisonten få. Domkyrkans torn som annars upplevs som stor och ståtlig skymtas nu endast på håll. Höghuset Albastern på Araby och Gamla Vattentornet på Solberget är två av de få byggnader som reser sig i horisonten från våning 19, som bjuder på en sagolik utsikt.

Jag blickar ut över Växjö stad med en känsla som knappast går att beskriva med ord. Wow, Växjö. Vilken fantastisk stad vi lever i.