De lämnar centrum för ICON Växjö

De lämnar centrum för ICON Växjö

I lördags kunde man läsa om ICON Växjös nya hyresgäster på VXOnews. Ni hittar artikeln här.

De två senaste hyresgästerna som flyttar in i fastigheten är inga mindre än byggherren APP Properties samt APP-koncernens moderbolag, APP Equity. Bolagen kommer att husera på våning 5 samt våning 16, vilket innebär att båda våningsplanen nu är fullt uthyrda.

– Det känns fantastiskt kul att äntligen få gå ut med detta. För oss har fokus legat på att i förstahand finna de bästa lösningarna för våra externa hyresgäster, vi har därför placerat oss själva i andra hand. Nu har vi dock expanderat så pass mycket att vi vuxit ur våra befintliga kontor och är därför i behov av större lokaler. Vi ser fram emot ett nytt sätt att arbeta, med mer öppna arbetslandskap och effektiva ytor. Det senaste blir framförallt möjligt då vi har möjlighet att samutnyttja konferensrummen på plan 1, säger Henrik Swahn som är VD för APP Properties.

– För oss känns det självklart att sitta i Växjös nya ikonbyggnad. Vi känner en oerhörd stolthet i hela koncernen. Det kommer att bli extra roligt att bjuda in partners och kunder till våra nya lokaler, tillägger Anders Svensson som är koncern VD för APP.

De båda APP-bolagen beräknar att flytta in i sina nya lokaler i mars/april 2019.

Vill du också jobba på ICON? Kontakta Linnea på linnea.oman@app-properties.se för mer information om tillgängliga lokaler.