Sommarintervju med mäklare Emelie Svensson

Sommarintervju med mäklare Emelie Svensson

Sommarvärmen har kommit till Växjö och många avnjuter just nu sin semester. Vi passade på att ta en pratstund med Emelie Svensson på Åkesson Mäklarbyrå för att höra senaste nytt kring ICON Växjö.

Hej där Emelie Svensson, mäklare på Åkesson Mäklarbyrå i Växjö. Du är en av dem som har hand om försäljningen av bostäderna i ICON. Hur är intresset hittills?

– Hej! Intresset är stort! ICON är ett spännande koncept och något helt unikt för Växjö. Liknande byggnader och boendeformer finns på andra platser i världen, men har inte prövats här tidigare. Just därför tror jag många håller lite extra koll på ICON. Intresseanmälningarna har trillat in i snabb takt sedan hemsidan lanserades i juni.

 

Vad är det som är så unikt med ICON tycker du?
– Det är många olika saker. Det kommer att finnas gym, spa, reception och möjlighet att använda servicefunktioner som städ, tvätt, personlig tränare med mera. Storleken på projektet ger många fördelar som inte är möjliga i andra projekt. Just servicefunktionerna är något som lockar en bred målgrupp – det är tryggt, bekvämt och skapar naturliga mötesplatser i fastigheten. Det blir ett socialt boende samtidigt som du har din egen privata sfär i en väldigt fin lägenhet.

 

Om man är intresserad av en lägenhet, vad ska man göra då?

– Då tycker jag att man ska skynda att göra en intresseanmälan på iconvaxjo.se för att inte missa chansen till ett helt unikt erbjudande. Det går också bra att komma ner till oss på Åkesson Mäklarbyrå eller kontakta mig på telefonnummer 0470-459 94.