Pressmeddelande

PLAY  ́n GO flyttar in

ICON Växjö och nya centrumfastigheten fortsätter utvecklas. APP räknar med byggstart i januari och färdigställande i 2 etapper, årsskiftet 17/18 och april 2018.

Växjöbaserade spelutvecklaren PLAY ́n GO storsatsar och flyttar till våning 18 på ICON Växjö. PLAY ́n GO kommer att flytta hela sin lokala verksamhet till Växjös nya ikonbyggnad och fyller därmed hela kontorsutrymmet på våning 18.

– Det är riktigt roligt att vi kan presentera PLAY’n GO till ICON Växjö. Företaget verkar inom en bransch som har fantastiska framtidsutsikter och vuxit starkt på senare år. Vi tillhandahåller lokaler i toppklass som är ändamålsenliga och tillgodoser deras framtida behov. Vi är övertygade om att PLAY ́n GO kommer trivas, säger Anders Öman.

– Det känns fantastiskt att flytta till ICON Växjö. Vi är ett expansivt företag som verkar inom den internationella spelbranschen och våra nya lokaler kommer passa oss perfekt.Här får vi möjlighet att forma ett toppmodernt kontor kombinerat med en fantastisk utsikt över vår närregion. Sedan att vi valde våning 18 och kommer få en av Växjös bästa utsikter är en stor bonus. Hoppas bara våra medarbetare kommer kunna slita sina blickar från utsikten och kolla på datorskärmarna också, avslutar en glad Johan Törnqvist, VD på PLAY ’n GO Växjö.