Sigma Technology flyttar in i ICON!

Sigma Technology flyttar in i ICON!

På ICON byggs det för fullt och snart kommer det också märkas att Växjös högsta byggnad reser sig mot skyn. Tidigare i år blev det klart att spelutvecklaren Play ´n go flyttar in på våning 18 och nu kan vi avslöja att konsultföretaget Sigma Technology flyttar in på våningen under.

 

 

Sigma Technology är ett konsultföretag som levererar tjänster inom systemutveckling och produktinformation. Sedan 2014 har de expanderat kraftigt och har idag 25 anställda i Växjö, utöver det 65 konsulter internationellt.

 

– Efterfrågan på våra kompetenser ökar ständigt och vi ser stora möjligheter i och med att regionen växer, vi räknar med en stark tillväxt i Växjö framöver, säger Niklas Malmros, VD Sigma Technology i Växjö.

 

För att få rum med den växande personalstyrkan blir flytten till ICON ett stort steg inom den framtida expansionen. En stor utmaning för företag idag framförallt inom IT-sektorn är att rekrytera personal.

 

-Det är alltid en stor utmaning att växa om man ska göra det med god kvalitet, då konkurrensen om bra medarbetare är stor. Det gäller att skapa rätt förutsättningar och en bra arbetsmiljö för de anställa att utvecklas i. Därför tror vi på ICONs koncept med toppmoderna lokaler i en levande miljö. Tillsammans med möjligheten att utforma kontoret utefter vår verksamhet och en fantastisk utsikt, en bättre plats för kreativa möten kan vi inte tänka oss, säger en förväntansfull Niklas Malmros.

 

-Sigma Technology flyttar in i de nya fräscha lokalerna hösten 2018 och vi är jätteglada att kunna knyta till oss en hyresgäst av Sigmas kaliber. Just nu jobbar vi för fullt med uthyrningen av kontorslokalerna i ICON, men fortfarande kvarstår goda möjligheter för intresserade företag att flytta in, avslutar Henrik Swahn, VD APP Properties.

 

LÄS MER

 

Här kan ni följa bygget av Icon Växjö