Välkända Växjö-krögare till ICON Växjös skybar

Välkända Växjö-krögare till ICON Växjös skybar

I oktober 2018 börjar inflyttningen av ICON Växjö, Växjös nya landmärke. Skybaren på 19:e våningen står sedan redo för att välkomna gäster i mars 2019.

Bröderna Felix & Fabian Astrén, som idag driver Grilleriet i Kalmar och Växjö, kommer att starta ett helt nytt restaurangkoncept i skybaren på ICON Växjö.

          Det känns grymt bra att äntligen kunna gå ut med detta. Vi har under en längre tid jobbat med att bygga ett helt nytt koncept, som vi ännu håller som en överraskning. Det känns självklart extra kul att få möjligheten att köra igång vår nya verksamhet i ICON Växjö, på 19:e våningen med fantastisk utsikt. Vi är riktigt taggade och ser fram emot att lansera både namn och koncept, säger Felix Astrén som är delägare och VD för bolaget.

          Vi är oerhört glada att det blev Felix och Fabian som kommer att bedriva verksamheten i skybaren. Konceptet tillsammans med deras engagemang och kreativitet kommer göra skybaren till en häftig mötesplats för alla, inte bara de som bor eller jobbar i huset. Detta bidrar även till att skapa ytterligare attraktion till Arenastaden som område och Växjö som stad. Tillsammans gör vi ett bra Växjö bättre, säger Henrik Swahn VD för APP Properties.

ICON Växjö är totalt ca 37 000 kvm stort och innehåller Växjö Fria Gymnasieskola med plats för ca 500 elever, frisör & barberare, kontorslokaler, 260 bostäder, lobby/bemannad reception & café, spa & gym, takterrass, skybar, konferensrum samt lägenhetshotell. APP Properties är byggherre för projektet som är Växjös största byggprojekt i modern tid.