konsten att leva

Art of Living – konsten att leva, handlar om den enkla livsstilen. Med människan i fokus har vi tagit fram servicetjänser och faciliteter som förenklar vardagen. Vissa av dessa, så som gym, spa, och innergård, är unika för de som bor eller arbetar i ICON, andra är till för alla. Med ICON skapas en bekväm plats, som inspirerats av några av världens mest lyckade Placemaking-projekt.

Faciliteter Tjänster

Roomservice

Beställ mat och tjänster direkt till rummet

Oavsett om du är hotellgäst eller har din bostad eller kontor här, kan du beställa mat och dricka till ditt rum. Vår köks- och servicepersonal ser till att du alltid blir nöjd.

Städ

Tömma papperskorgar eller få allt fixat?

För våra hotellgäster ingår naturligtvis städ och renhållning i din bokning. Vi erbjuder även samma tjänst till alla på ICON. Kanske vill du ha en fin lägenhet inför en speciell händelse, kanske vill du ha städning en gång i veckan? Kontorshyresgäster kan beställa allt ifrån tömning av papperskorgar till komplett städ och rengöring.

Fönsterputs

Enkelt att se bra ut med vår hjälp

Rena fönster gör stor skillnad och detta kan ICON hjälpa till med. Naturligtvis använder vi bara miljövänliga produkter och ser till att allt blir rent och fint efter oss.

Catering

När du inte har tiden själv

Via receptionen och caféet kommer man kunna beställa catering av högsta kvalitet. Perfekt när du vill bjuda utan att behöva laga själv. Via vår cateringservice beställer kontorshyresgäster enkelt frukost, fika eller lunch till personalmöten och konferenser.

Trygghetsservice

Larm och utökad trygghet för våra boende

Framförallt många äldre vill ha ett boende som är anpassat efter deras nuvarande eller kommande behov av trygghet, service och gemenskap. Detta är ICON väl rustat för. Att det alltid finns någon nära tillhands är en trygghet både för dig som bor i ICON och dina anhöriga.

Personlig tränare

Få hjälp och stöd med din träning

Genom ICON kan du hyra en personlig tränare. Då träffas ni i vårt gym och kör igenom ett träningspass som är lämpligt efter dina förutsättningar.

Tvätt

Lämna in smutstvätt och kemtvätt

Kanske har du en stor matta som inte får plats i din egen tvättmaskin, eller behöver hjälp att tvätta upp kläder för kemtvätt. Vi kan hjälpa dig med logistiken och tvätten.

Strykning

För skrynkliga plagg, dukar och annat

I våra servicetjänster för praktiska sysslor som städning, fönsterputs och tvätt har vi även möjligheten att erbjuda strykning. Precis som all annan service administreras detta av receptionen.

Elcyklar

Trampa ner till gamla stan

Önskar du göra en cykeltur har ICON ett antal elcyklar till din tjänst. Med dem susar du ner till stan eller till exempel det närliggande naturreservatet Bokhultet på nolltid!

Taxi

Ska du åka någonstans?

Ska du åka någonstans? Vi hjälper dig att boka en taxi till entrén.

Paketmottagning

Här kan du hämta ut beställda varor

I vårt bagagerum har vi även reserverat plats för att kunna lagerhålla paket som skickats till våra kontorshyresgäster, boende eller hotellgäster. Receptionen tar emot vid leverans och meddelar dig så snart de kommit.

Varumottagning

Vi tar emot dina paket.

Vi har möjlighet att assistera med varumottagning. Vare sig det är kontorsmaterial till kontorshyresgästerna eller veckans matkasse så fixar vi det. Varorna kommer att finnas för avhämtning i receptionen.

Utskriftsservice

Maila oss så skriver vi ut på papper åt dig

Har du ingen egen skrivare till din dator kan personalen i receptionen hjälpa dig att skriva ut. Ibland behövs ju även en pappersutskrift även i denna digitala värld.

Skybar

Vilken utsikt, vilken upplevelse, vilken känsla!

Vår skybar ligger på våning 19 och erbjuder en fantastisk utsikt. Högt till tak och strålande ljusinsläpp, kombinerat med god mat och dryck. Till skillnad från den privata takterrassen är vår skybar öppen även för allmänheten. Skybaren öppnar våren 2019.

Spa

För en stunds avslappning och rekreation

ICON erbjuder ett fantastiskt spa för alla som bor i fastigheten. Hit har allmänheten inte tillträde. Kontorsgästerna har möjlighet att ansluta sina anställda till spa, gym och bastu. Bland annat rymmer vårt spa en härlig bastu och komfortabla sol- och loungestolar.

Gym

För god hälsa och starkare kropp

Gymmet ligger i anslutning till ICONs spa och här kan du träna dygnet runt. Behöriga har tillträde via passerkort. Här finns ett brett utbud av moderna och funktionella maskiner, fria vikter och löpband.

Lobby

Service i världsklass

I husets lobby får du skräddarsydd service i världsklass – till tjänst för våra boende, kontorshyresgäster, hotellgäster och besökare. I lobbyn får du hjälp med allt från bokande av taxi, bokning av städning eller att se till att finns fika till dagens möten.

Takterrass

67 meter upp i luften njuter du för fullt

Takterrassen är placerad högst upp i byggnaden på våning 20, ca 67 meter upp. Härifrån har du en fantastisk utsikt över Växjö med omnejd. Ytan är avsatt endast för boende och är en härlig oas att spendera soliga dagar vid.

Pool

En lång och tempererad bassäng

Poolen är placerad i spaavdelningen och består av en lång bassäng som är härligt tempererad för ett avkopplande bad. Poolen är endast till för boende, hotellgäster samt anslutna kontorshyresgäster.

Café

En mysig och välkomnande hemmamiljö

Vårt café ligger i direkt anslutning till entrén och lobbyn. Då det ligger i hjärtat av byggnaden är caféet en naturlig mötesplats. En varm och välkomnande miljö, med sköna soffgrupper. För en trevlig fika, en affärslunch, anställningsintervju eller bara i väntan på dina gäster.

Innergård

Njut av ICONs egen trädgård

Vår trevliga och rofyllda innergård är en härlig plats att spendera ledig tid. Här kan du sitta och läsa en bok, leka med barnbarnen eller koppla av i jacuzzin. Vårt gym, spa och bastu har alla stora ljusinsläpp mot innergården.